Despre echipa
S.G. TARA SRL

S.C. “S.G. TARA” a fost infintata in anul 1993 cu profilul de activitate: productia de mobilier, binale si alte articole din lemn masiv.

Detinem un spatiu de productie de 600 mp compartimentat pe sectiuni pentru fluidizarea procesului de productie.
Avem toata gama de utilaje pentru realizarea unor produse de inalta calitate, de asemenea finisajele se pot realiza la calitatea si dorintele clientului, de la lemn natur la lemn baituit, patinat, vintage, sau vopsit in culoarea dorita.

Productia noastra este bazata pe solicitare la comanda, realizand produse unicat, personalizate, care satisfac cele mai inalte cerinte ale clientului.
Impreuna putem concepe, proiecta si realiza produse unicat, personalizate de care dumneavoastra aveti nevoie.

Rating: 5 out of 5.

Produse realizate in termen scurt, de calitate superioara. Colaborarea a fost eficienta. Recomand cu incredere.

— Razvan

Rating: 5 out of 5.

Am lucarat cu SG TARA pentru a imi renova bucataria, au raspuns foarte repede si profesional. Am fost ajutati sa gasim cel mai eficeient aspect. Piesele de mobilier sunt de calitate.

Florin

Rating: 5 out of 5.

Am vizitat recent SG TARA SRL și am fost impresionat de experiența mea. Atelierul avea o selecție vastă de cherestea de înaltă calitate, inclusiv lemne exotice și greu de găsit. Personalul a fost informat și de ajutor, oferind îndrumări și recomandări pentru nevoile specifice ale proiectului.

— George

Rating: 5 out of 5.

În general, am avut o experiență fantastică la SG TARA și l-aș recomanda cu căldură oricui in cautare de mobilier nou pentru locuinta. Atelierul merge cu adevărat peste asteptari pentru a oferi o experiență de top.

Marian

Blog at WordPress.com.